Rasol de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Mai 2011 | 14376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (prefer puiul crescut la curte pentru rasol)
  • legume: morcovi, cartofi si optional telina, pastarnac, ceapa,
  • usturoi,
  • sare dupa gust,
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui:

Puiul se spala,  se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare. Se spumuieste, apoi se adauga legumele, in prealabil spalate si curatate;  se fierb la foc mic.

Se poate servi cu mujdei de usturoi (facut din usturoi, patrunjel verde, smantana, ulei de masline, zeama de lamaie, putin ardei iute - amestecate in blender pana se obtine o crema) sau cu sos de hrean.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat